En omelett til middag er perfekt på dager det må gå litt fort, og torsdager en sånn dag her i huset. Vi har lovet dere middager som går fort å lage på torsdager og denne resteomeletten er intet unntak. Omelett er dessuten en super måte å bruke opp rester du har liggende i kjøleskapet på.
Vi har laget vår med paprika, spekeskinke og parmesan, men du kan ha i akkurat det du vil av grønnsaker, ost, skinke, pølse, chorizo, kokte poteter osv. Kun fantasien som stopper deg.
Tips: Kok ekstra poteter på dager du har det til middag. Da har du alltid klart de dagene det må gå litt fort.
Resteomelett på 15 min:
- 4-5 egg
- 2 ss melk/fløte/vann
- paprika i strimler
- spekeskinke
- cherrytomater
- friske urter
- parmesan/gulost eller feta (bruk det du har)
- salt/pepper etter smak
- olivenolje/smør til steking
Pisk sammen egg og melk. Fres opp grønnsaker og skinke/pølse i olivenolje, senk varmen å tilsett eggeblandingen. Sett på lokk å la det putre til omeletten har stivnet.
Server med godt (glutenfritt) brød til og gjerne en grønn salat.
Oppskrift på luftig frøloff finner du her
Lykke til!
Pappa´n til Sevastianos
#pappautengluten #kapersoliven #spisoppmaten #glutenfri #omelett #cølaki #cøliakiforingen #middagpå15minutter #marathon #running #daddy #theglutenfreedad #cooking #glutenfree #food #celiac