Risotto er en nydelig italiensk rett som er enkel å lage og som smaker fantastisk. Du kan egentlig ha i nesten det du vil av kjøtt, kylling, grønnsaker, fløte eller bare spise det med revet parmesan.
Vi har laget en forenklet risotto med scampi.
Du trenger:
- 1 pk scampi (300 gr)
- 300 gr risotto
- 1 buljongterning
- olivenolje til steking
- revet parmesan
Kok opp 6 dl grønnsaksbuljong. Varm opp oljen i en stekepanne å tilsett risen. La den steke et par minutter eller til den er blank. Tilsett rekene å stek videre i ca 1 minutt. Tilsett buljong, 2 dl av gangen og kok inn under omrøring. La det koke i 15-18 minutter. For en mer kremet konsistens tilsetter du noen ss revet parmesan.
Server med litt revet parmesan og nykvernet pepper.
Lykke til!
Pappa´n til Sevastianos
#pappautengluten #kapersoliven #glutenfri #ristto #middagpå123 #middagstips #aktiv #matglad #pappa #utengluten #cøliaki #cøliakiforeningen #matbloggsentralen #godtno #marathon #running #daddy #theglutenfreedad #cooking #glutenfree #food #celiac