Tiramisu-mousse er definitivt min nye favoritt dessert! Så enkel å lage og så god. Denne forsvant fort, tross store porsjoner . Garantert suksess for store og små matelskere! Du kan sikkert halvere porsjonene og dermed lage det til flere , men denne gir 7-8 store og 10 -12 små avhengig av hvor mye du har i hvert glass.
Du trenger:
- 1 1/2 ts kaffe (Nescafe)
- 1 /4 kokende vann
- 1 kopp fløte
- 1 1/2 kopp melis
- 250 gr mascarpone
- 1 ts vaniljesukker
- 1 toppet ss kakao
- 30 gr revet sjokolade
Bland instant kaffe med kokene vann og avkjøl helt. Pisk kremen og sett den kjølig. Bland mascarpone med melis og vaniljesukker, tilsett ferdigblandet (avkjølt) kaffe i en tynn stråle. Bland inn kremen med en slikkepott. Rør godt.
Ha blandingen i serveringsglass lagvis (2 lag). Først krem, så litt kakao og tilslutt revet sjokolade. Sett kaldt frem til servering.
Lykke til!
Pappa´n til Sevastianos
#pappautengluten #kapersoliven #glutenfri #tiramisu #dessert #matbloggsentralen #godtno #allersglutenfritt #aktiv #matglad #pappa #utengluten #cøliaki #cøliakiforeningen #marathon #running #daddy #theglutenfreedad #cooking #homemade #glutenfree #food #sweets #celiac
3 Responses
Takk for deilig oppskrift, er skrevet ut og skal prøves snarest! 🙂
Takk for hyggelig tilbakemelding! Den var sjukt god om jeg får si det selv:)