Jeg må innrømme at jeg trodde det skulle være mye vanskeligere å lage glutenfrie sommerruller enn det det faktisk var. Dette er så godt og så enkelt. En skikkelig sommerfavoritt!
Du kan selvfølgelig droppe laksen for ett vegansk alternativ, eller du kan tilsette stekt kjøtt/ kylling om du ønsker det.
Jeg brukte:
- 1 pakke rispapir
- salmalaks
- 1 -2 avokadoer i skiver
- 1 agurk i tynne strimler
- 4 vårløk i lynne strimler
- 1 mango skåret i tynne skiver
- frisk koriander
- Ristede sesamfrø
Dipp saus:
- 3 ss soyasaus
- 3 ss limesaft
- 3 ss brun sukker
- 1 ts frisk, hakket chili
- 1 ss revet ingefær
- 3 ss brunt sukker
Lag saus ved å blande alle ingrediensene sammen i en skål.
Skjær laksen i tynne skiver og gjør klar resten av ingrediensene.
Legg et ark rispapir i en skål med vann til det blir myk. Legg arket over på et rent håndkle og legg laksen på. Legg skiver av agurk, mango, vårløk og avokado på toppen av laksen.
Brett den ene siden over fyllet og rull sommerrullen stramt sammen.
Skjær sommerrullene i to eller fire, og pynt med sesamfrø.
Lykke til!
Pappa’n til Sevastianos
#pappautengluten #kapersoliven #glutenfrie #sommerruller #aktiv #matglad #pappa #utengluten #cøliaki #cøliakiforeningen #godtno #godtfrabloggerne #marathon #running 3daddy #theglutenfreedad #cooking #glutenfree #food #celiac #foodblogger
One Response