Glutenfri sjokolademousse
Du trenger (6 porsjoner):
- 2 dl kremfløte
- 150 gr kokesjokolade
- 4 stk eggeplomme
- 2 stk eggehvite
- 100 gr melis
Pisk fløte til en luftig krem å sett den kjølig. Smelt sjokoladen over et vannbad. Bruk lav temperatur og rør litt i den underveis.
Stivpisk eggehvitene med melis. Bland forsiktig sammen den smeltede sjokoladen med eggeplommene, vend inn krem og til slutt de stivpiskede eggehvitene.
Ha sjokolademoussen i porsjonsformer.
Settes kjølig i minst 2 timer før servering.
Server sammen med litt pisket krem, revet sjokolade og bringebær.
Lykke til!
Pappa’n til Sevastianos
#pappautengluten #kapersoliven #glutenfri #sjokolademousse #glutenfree #chocolatemousse #matbloggsentralen #nrkmat #aktiv #matglad #pappa #utengluten #glutenfreelife #chocolate #økologisk #cøliaki #celiac #ncfu #cøliakiforeningen #godtno
One Response