Search
Close this search box.
Pappa uten gluten
Search
Close this search box.

Spinatris eller spanakorizo som den heter i Hellas er rett og slett ris med spinat. Som en Gresk risotto.

Du trenger:

  • 400 gr spinat
  • 2 kopper med ris
  • 1 buljong. Sjekk at den er glutenfri
  • 1 kopp med kokt vann
  • saften av 1 sitron
  • 1 bunt frisk dill
  • 2 vårløk
  • 1/2 rød løk
  • 1/2 kopp olivenolje

Fres løk, dill og vårløk i litt olivenolje. Når løken er gyllen tilsetter du spinaten. La den steke til spinaten er myk. Tilsett ris og vann med buljong. La vannet koke inn. Dersom du trenger mer vann tilsetter du det. Det skal ikke koke tørt. Ha over resten av oljen rørt ut i sitronsaften. Kok i ca 20 min eller til risen er myk.

Server med feta og oliven som tilbehør.

Lykke til!

Pappa’n til Sevastianos

#pappautengluten #kapersoliven #glutenfri #vegetar #spanakorizo #spinatris #aktiv #matglad #pappa #utengluten #cøliaki #cøliakiforeningen #gresk #mat #marathon #running #daddy #cooking #glutenfreee #homemade #food #celiac #greek #vegan #vegetable #recipe #easter #oslo #hellas #godtno #matbloggsentralen #nrkmat

 

 

 

 

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You Might Also Enjoy

Glutenfri cannelloni med kjøttfyll

Glutenfrie Dumlekjeks

Glutenfri sjokoladekake med godis til halloween

Glutenfrie frokostpannekaker

Cous cous salat med halloumi, rødbeter & mynte

Glutenfri grov pai med fetaost og spinat

NYHETSBREV

Skriv deg på vårt nyhetsbrev og få oppskrifter, tips og informasjon om nye produkter, tilbud og rabatter, rett i innboksen.