17 mai nærmer seg, og mange begynner allerede å forberede menyen til den store dagen. Dersom du skal ha koldtbord/tapas anbefaler jeg disse spicy kyllingklubbene. De er enkle å lage, sykt gode og selvfølgelig glutenfri. Du kan selvfølgelig selv bestemme hvor sterke du vil ha de.
Du trenger:
- 1 kg kyllingklubber
- 1 dl glutenfri lys melblanding
- 2 ts paprikapulver
- 1 ts chilipulver
- 1/2 ts kajennepepper
- salt/ pepper
- 1 ts hvitløkspulver
- 1 ts koriander
- 3 ss smør
- 2-3 ss sterk chilisaus. Sjekk at den er glutenfri!
- 2 ss glutenfri soyasaus
- Maisolje til steking
Ha krydder og mel i en bolle. Tørk av kyllingklubbene med ett kjøkkenpapir å bland de godt inn i mel/krydderblandingen.
Smelt smøret å rør inn chili-og soyasaus.
Stek kyllingvingene i oljen i 10 – 15 minutter. La vingene renne av seg på kjøkkenpapir til det meste av oljen har trukket inn. Ha de i en bolle å hell over sausen. Bland godt, og server straks med stangselleri og Blåmuggost dipp
Spicy kyllingklubber
Lykke til!
Pappa`n til Sevastianos
#pappautengluten #kapersoliven #kyllingklubber #glutenfri #aktiv #matglad #pappa #utengluten #cøliaki #cøliakiforeningen #17mai #tapas #godtno #matprat #matbloggsentralen #marathon #running #daddy #cooking #glutenfree #food #celiac