I går var vi invitert til å teste den glutenfrie menyen hos Olivia. Jeg har lenge hatt lyst til å ta med Sevastianos hit for å spise pizza, men jeg må innrømme at jeg har vært litt usikker på om det er trygt for en med cøliaki. Etter å sjekket opp i diverse forum og på NCF nettsider hvor Oliva er anbefalt bestemte vi oss for å teste. Vi angrer ikke!
Maten hos Olivia er nydelig og det føltes helt trygt å ta med Sevastianos hit. En veldig hyggelig servitør informerte oss om hvordan pizzaen lages og hvordan det håndteres med tanke på kjøkkenrutiner.
Olivia har flere restauranter rundt i byen og de har en helt perfekt atmosfære. De har ett stort utvalg på menyen, hyggelige servitører og en deilig avslappet stemning. At de i tillegg kan lage nesten alle pizzaene glutenfrie og at de er nøye på kjøkkenrutiner gjør at det åpner seg en helt ny verden for oss som tidligere har vært skeptiske til å prøve.
Vi fikk prøve en nydelig pizza som heter Al carpaccio med mozzarella, parmesan, tynne skiver rå indrefilet, ruccola pinjekjerner og sitron. Sevastianos ville ha pizza margherita med tomat, parmesan, mozzarella & basilikum. Vi forsøkte også en glutenfri lasagne som var kjempegod. Det er så deilig å se han koser seg med maten og at han kan velge nesten det han vil på menyen. Dette skal vi snart gjøre igjen altså.
Du kan også få glutenfritt brød til alle salatene om du ønsker det.
Olivia i Hegdehaugsveien må ha det som er de blideste pizzakokkene i Oslo. I går var Chef Stancko på jobb og vi fikk se hvordan han tilbereder pizzaene. Kort oppsummert så føltes det veldig trygt å spise hos Olivia med tanke på håndtering av glutenfri mat. Vi kommer selvfølgelig igjen:)
Hele menyen til Olivia kan du se her
Vi har fått lov å gi bort 2 gavekort på en valgfri pizza eller pasta fra Oliva så følg med på bloggen fremover.
Kun et par måneder igjen til uteserveringen åpner…
Takk for oss. Sees snart igjen:)
#pappautengluten #olivia #hegdehaugsveien #glutenfrie #spisesteder #pappa #utengluten #cøliaki #cøliakiforeningen #ncfu #sponset