Boller, brus, is, pølser og kake er nok det det går mest av på 17 mai, og tilbudet til deg som lever glutenfritt skal ikke være noe dårligere. Vi har laget luftige boller fylt med sjokolade og toppet med melis og kakestrøssel. Perfekt på kakebordet 17 mai. Fyll de gjerne med deilig krem og friske bær også.
Tips: skal du ha med bollene for salg på skole e.l. kan de pakkes hver for seg i cellofan og merkes glutenfrie.
Oppskriften på glutenfrie boller finner du her.
Følg oppskriften å tilsett 5-6 ss sjokoladeknapper i deigen. Pynt med melis, strøssel og flagg.
Lykke til !
Pappa’n til Sevastianos
#pappautengluten #kapersoliven #glutenfrie #boller #sjokolade #17mai #aktiv #matglad #pappa #utengluten #cøliaki #cøliakiforeningen #matbloggsentralen #godtno #allersglutenfritt #marathon #running #daddy #cooking #homemade #glutenfree #food #sweets #celiac