/Reklame/
Disse pitabrødene fra BFree er perfekte å fylle med rester fra julens mange middager. Du kan bruke ribberester, juleskinke , medisterkaker, julepølse eller et vegetar / vegansk alternativ. Mulighetene er mange. Vi laget en skikkelig digg salat og sennepsdressing til og serverte pitabrødene varme med masse deilig fyll.
Jeg synes det er så godt å bruke opp rester etter julematen på denne måten. Og rester har vi nesten alltid i julen..
Kalkunrester etter nyttår er også perfekt som fyll i disse.
Ingredienser:
- 1 pk pitabrød BFree
- Salat med appelsin, pinjekjerner og rødkål
- Sennepsdressing
- Ribberester/ juleskinke eller andre rester fra julemiddagen
Julesalat:
- 1 revet eple
- 1/2 (liten) rødkål,
- 1 appelsin skåret i terninger
- 1/4 ts kanel
- 2 sa ristede pinjekjerner. Valnøtter kan også brukes.
- granateple til pynt
- 1 neve grønt, som feldsalat eller ruccula
Sennepsdressing:
- 1/2 beger rømme eller Kesam
- 1 ts sterk sennep
- 1 ss appelsinjuice
- 1 ss revet appelsinskall
Husk å tagge alle dine deilige BFree-oppskrifter med #BFreeFoodie for sjansen til å bli delt på siden deres. De trekker en “BFree Foodie of the month” den siste fredagen i hver måned. Kanskje nettopp ditt bilde havner på veggen deres:)
Flere BFree produkter finner du her.
Lykke til!
#BFreeFoodie #annonse #pappautengluten #glutenfri #pitabrød #godtno #collab #ad #bfree #food #glutenfree #products #pitabread #marathon #runner #daddy #family #food #foodblogger