Bønnequesadilla er definitivt en ny favoritt her i huset. Vi lager de med ost i og rømme til, men det kan droppes for et vegansk-alternativ. Uansett hvordan du lager de er det bønnestuingen som setter prikken over i’en.
Server gjerne med en grønn salat, spicy salsa og litt rømme til.
Ingredienser:
- Glutenfrie wraps
- 500 g valgfrie bønner. Kikerter, sorte bønner og kidneybønner er perfekt.
- 1 boks hermetiske hakkede tomater
- 2 fedd hvitløk
- 1/2 finhakket løk
- Saften av 1 lime
- 1/2 ts finhakket chili
- 1 bunt finhakket koriander
- Ev litt tacokrydder
- 2 ss olje til steking
Fyll:
- Revet gulost
- Ev mais
- Spicy salsa
Stek bønner, løk og hvitløk på middels høy varme i noen minutter. Tilsett tomater og resten av ingrediensene. Sett på lokk og la de “koke” videre i noen minutter. Tilsett litt vann om det koker tørt.
Legg wraps i en oppvarmet stekepanne. Legg på bønner og ost på den ene halvdelen og lukk den andre over. Stek wrapsen gylden på begge sider.
Lykke til!
#pappautengluten #glutenfri #vegansk #vegetar #taco #bønner #quesadilla #aktiv #trening #familie #pappa #utengluten #cøliaki #matbloggsentralen #godtno #marathon #runner #foodblogger #cookbook #glutenfree #celiac #vegetarian