Er du glad i vegansk eller vegetarmat skal du prøve sprøstekt squash. Det er veldig godt som snacks eller som et tilskudd til tapas/ meze, og gjerne med en tzatsiki til. Disse sprøstekte squashene er knallgode og sterkt avhengighetsskapende. Umulig å bare spise én.
Ingredienser:
- 1 squash skåret i skiver. Cirka 1 cm tykke
- 4 ss glutenfritt lyst mel
- 1 ss bakepulver
- 2 dl vann
- 1 ts salt
Solsikkeolje til steking
Rør alle ingrediensene bortsett fra squash sammen i en bolle. Røren skal være litt tykk og helt uten klumper.
Varm opp olje i en tykkbunnet stekepanne.
Vend squash i røren og legg i oppvarmet olje. Du vil se at røren begynner å boble når den kommer i kontakt med varm olje.
Stek squashen gylden på begge sider.
Legg nystekte squash på et bakeark for at overflødig olje renner av.
Serveres nystekte med salt/ nykvernet pepper og gjerne litt sitron.
Lykke til!
Pappa´n til Sevastianos
#denstoreglutenfriebakeboka #pappautengluten #glutenfri #gresk #zucchini #squash #friedzucchini #vegetar #vegansk #trening #familie #pappa #utengluten #cøliaki #marathon #runner #daddy #glutenfree #food #celiac #greek #cooking #greekfood #vegetarian #vegan #zensagluten
One Response
Denne oppskriften må vel være feil???