Search
Close this search box.
Pappa uten gluten
Search
Close this search box.
glutenfrie potekroketter
glutenfrie potekroketter

Glutenfrie potetkroketter

glutenfrie potekroketter

Deilig sprø utenpå, og myke inni. Potato croquettes, eller potetkroketter som det kalles her,  er fantastisk gode som tilbehør til kjøtt og fisk, eller som de er, til tapasbordet. Disse tør jeg påstå at fort blir en favoritt hos små og store matelskere!

 

  • 1 ½ kg poteter, skrelles og kuttes i små biter
  • 1 ss hakket persille
  • 1 ss hakket mynte
  • 1 løk, finhakkes
  • 50 g revet parmesan
  • 60 g Lys melbalnding- pappa uten gluten
  • 3 egg
  • Salt/ pepper etter

 

 

  1. Skrell potetene og kjær dem i små bitter, legg dem i en kjele med vann med litt salt. Kok opp og la de koke i cirka 10 minutter. Når de er klare avkjøl de litt og mos de godt.
  2. Pisk eggene i en bolle og tilsett salt og pepper. I  potetmosen tilsetter du så  løk, persille, mynte og mel.Rør til en jevn og fin blanding. Form bollene og rull de godt i paneringen.
  3. Steks gyllne i oljen. Legg ferdigstekte kroketter  på et kjøkkenpapir for å fjerne overflødig olje.
glutenfrie potekroketter glutenfrie potekroketter

#pappautengluten #glutenfri #mat #glutenfritt #potato #qroquettes #potetkroketter #aktiv #trening #maraton #familie #pappa #utengluten #cøliaki #godtno #marathon #runner #glutenfree #food #foodie #celiac

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You Might Also Enjoy

Glutenfri cannelloni med kjøttfyll

Glutenfrie Dumlekjeks

Glutenfri sjokoladekake med godis til halloween

Glutenfrie frokostpannekaker

Cous cous salat med halloumi, rødbeter & mynte

Glutenfri grov pai med fetaost og spinat

NYHETSBREV

Skriv deg på vårt nyhetsbrev og få oppskrifter, tips og informasjon om nye produkter, tilbud og rabatter, rett i innboksen.