Search
Close this search box.
Pappa uten gluten
Search
Close this search box.
Hjemmelagde, glutenfrie fiskepinner
Hjemmelagde, glutenfrie fiskepinner

Hjemmelagde glutenfrie fiskepinner

Hjemmelagde, glutenfrie fiskepinner

Hjemmelagde, glutenfrie fiskepinner

Hjemmelagde glutenfrie fiskepinner er perfekt hvis du synes det er litt vanskelig å få barna til å spise fisk. Jeg kan nesten garantere deg at de kommer til å spise opp. Det samme gjelder kresne voksne også! Dette er middagen både for store og for små matelskere. Du kan selvsagt bruke en hvit fisk i også.

Denne paneringsmetoden er helt genial og den passer til alle typer, kjøtt, fisk, kylling og grønnsaker. Det smaker ekstra godt med litt sitron og havsalt over før servering. Disse fiskepinnene kan også lages som den klassiske “Fish ´n ´chips” og serveres med fries og erter.

Server hjemmelagde glutenfrie fiskepinner med sprøstekte poteter, råkostsalat en chili aioli eller kapersmajones til! Et annet godt tips er å ha de i wraps med salat og en spicy salsa til. Det er bare å prøve seg frem!

Panering og mel

Vi har brukt glutenfri pangratto og Pappa uten gluten- lys melblanding i denne oppskriften. Du kan gjerne bruke et annet mel, og male opp for eksempel knekkebrød til panering. Det går helt fint. Anbefaler likevel at dere tester glutenfri pangratto, den er nemlig helt perfekt til alle typer panering, og selv de uten cøliaki kommer ikke til å smake forskjell på disse og de med gluten.

 

  • 200 g fisk, skåret i middels tykke skiver
  • salt & pepper etter smak
  • 60 g panering- pangratto
  • 40 g lyst mel, gjerne fra Pappa uten gluten
  • 1 pisket egg
  • 1 dl solsikkeolje til steking
  • 1/2 sitron til servering
  • litt ekstra salt til servering

 

  1. Skjær fisken i middels tykke skiver.
  2. Ha salt, pepper, panering og mel på en tallerken. Bland det sammen.
  3. Pisk egget i en dyp tallerken.
  4. Vend fiskeskivene i melet, så i egget, og gi det igjen en runde tilslutt i paneringen.
  5. Varm opp oljen og la fiskepinnene steke seg gyllne. Legg de over på et kjøkkenpapir for å fjerne overflødig olje.
  6. Skvis over sitron og litt ekstra salt før servering.

 

 

Hjemmelagde, glutenfrie fiskepinner

Hjemmelagde glutenfrie fiskepinnerHjemmelagde, glutenfrie fiskepinner

Hjemmelagde glutenfrie fiskepinner

 

*Dette innlegget er merket annonse da vi har brukt lenker til Pappa uten gluten´s eget mel og produkter i oppskriften på Hjemmelagde glutenfrie fiskepinner. Du finner flere oppskrifter og produkter i nettbutikken vår..

 

Vi i Pappa uten gluten har også gitt ut fire bøker med glutenfrie oppskrifter og gode tips til hvordan du lykkes med glutenfri mat og bakst. Link til alle bøkene våre finner du her:

Bakeboka; Den store glutenfrie bakeboka
Kokeboka; Den store glutenfrie kokeboka
Brødboka; Den store glutenfrie brødboka
Juleboka; Juleboka

#pappautengluten #glutenfri #fiskepinner #middagstips #salma #aktiv #trening #familie #pappa #utengluten #cøliaki #marathon #runner #glutenfree #food #fish #fishsticks #celiac

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You Might Also Enjoy

Glutenfri cannelloni med kjøttfyll

Glutenfrie Dumlekjeks

Glutenfri sjokoladekake med godis til halloween

Glutenfrie frokostpannekaker

Cous cous salat med halloumi, rødbeter & mynte

Glutenfri grov pai med fetaost og spinat

NYHETSBREV

Skriv deg på vårt nyhetsbrev og få oppskrifter, tips og informasjon om nye produkter, tilbud og rabatter, rett i innboksen.