Glutenfri gnocchi med mozzarella & sitron
Glutenfri gnocchi med mozzarella & sitron er perfekt på dager du vil ha noe godt, men også ønsker at det går fort å lage middag. Vi har flere typer gnocchi i nettbutikken, og vi sverger ofte til dette på dager det må gå litt fort. Gnocchi passer like godt til små, som til store matelskere.
Her kan du se hele utvalget av glutenfri gnocchi
Oppskriften på Glutenfri gnocchi con med mozzarella & sitron med smør, olivenolje, hvitløk, revet sitronskall og selvsagt masse parmesan får du under. En fest av en middag!
Denne oppskriften er nok til 2-3 porsjoner.
- 1 pakke glutenfri gnocchi
- 50 g smør
- 1 fedd hvitløk
- 1 ss revet sitronskall
- 2 ss sitronjuice
- 1 pakke mozzarella
- 1 ss Extra virgin olivenolje
- 4-5 ss revet parmesan
- noen blader basillikum til topping
- salt & pepper etter smak
- Kok gnocchi som anvist på pakken.
- Smelt smøret i en stekepanne, tilsett hvitløk og sitronskall. Vend inn nykokt gnocchi og bland godt.
- Fordel på et fat og topp med mozzarella. Bland sammen sitronjuice og olivenolje og hell over. Topp med parmesan, basillikum og salt & pepper.
Vi i Pappa uten gluten har også gitt ut fire bøker med glutenfrie oppskrifter og gode tips til hvordan du lykkes med glutenfrie mat og bakst. Link til alle bøkene våre finner du her:
Bakeboka; Den store glutenfrie bakeboka
Kokeboka; Den store glutenfrie kokeboka
Brødboka; Den store glutenfrie brødboka
Juleboka; Juleboka
#pappautengluten #pappa #familie #utengluten #cøliaki #glutenfritt #søndag #lunsj #gnocchi #glutenfree #glutenfreefood #glutenfreerecipes #sunday #lunch #dinner #pasta