.
Denne veganske og glutenfrie dippen med artisjokker, hvitløk, sitron og persille må dere prøve! Jeg garanterer suksess!
Vanligvis har jeg laget denne til tapas og tilsatt majones og parmesan. Det er så sykt godt, men i og med at vi ikke hadde majones i kjøleskapet og vi har bestemt oss for å ha noen helt plantebaserte dager i heimen bestemte vi oss for å lage den vegansk.
Ingredienser:
- 1 glass artisjokkhjerter
- Noen ss olivenolje
- 1 fedd hvitløk
- 1 ss sitronsaft
- 3-4 ss finhakket persille
- Salt og nykvernet pepper etter smak
Kjør alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin til en jevn og fin masse.
Pynt med noen persilleblader eller litt mynte, og strø over litt salt og nykvernet pepper.
Lykke til!
#pappautengluten #vegansk #artisjokk #dip #trening #kosthold #familie #pappa #utengluten #cøliaki #matbloggsentralen #godtno #marathon #runner #dad #cooking #glutenfree #food #celiac
One Response