Search
Close this search box.
Pappa uten gluten
Search
Close this search box.

Bønnequesadilla er definitivt en ny favoritt her i huset. Vi lager de med ost i og rømme til, men det kan droppes for et vegansk-alternativ. Uansett hvordan du lager de er det bønnestuingen som setter prikken over i’en.

Server gjerne med en grønn salat, spicy salsa og litt rømme til.

Ingredienser:

  • Glutenfrie wraps
  • 500 g valgfrie bønner. Kikerter, sorte bønner og kidneybønner er perfekt.
  • 1 boks hermetiske hakkede tomater
  • 2 fedd hvitløk
  • 1/2 finhakket løk
  • Saften av 1 lime
  • 1/2 ts finhakket chili
  • 1 bunt finhakket koriander
  • Ev litt tacokrydder
  • 2 ss olje til steking

Fyll:

  • Revet gulost
  • Ev mais
  • Spicy salsa

Stek bønner, løk og hvitløk på middels høy varme i noen minutter. Tilsett tomater og resten av ingrediensene. Sett på lokk og la de “koke” videre i noen minutter. Tilsett litt vann om det koker tørt.

Legg wraps i en oppvarmet stekepanne. Legg på bønner og ost på den ene halvdelen og lukk den andre over. Stek wrapsen gylden på begge sider.

Lykke til!

#pappautengluten #glutenfri #vegansk #vegetar #taco #bønner #quesadilla #aktiv #trening #familie #pappa #utengluten #cøliaki #matbloggsentralen #godtno #marathon #runner #foodblogger #cookbook #glutenfree #celiac #vegetarian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You Might Also Enjoy

Glutenfri cannelloni med kjøttfyll

Glutenfrie Dumlekjeks

Glutenfri sjokoladekake med godis til halloween

Glutenfrie frokostpannekaker

Cous cous salat med halloumi, rødbeter & mynte

Glutenfri grov pai med fetaost og spinat

NYHETSBREV

Skriv deg på vårt nyhetsbrev og få oppskrifter, tips og informasjon om nye produkter, tilbud og rabatter, rett i innboksen.