/ Annonse/Fria glutenfritt har noen utrolig gode havreruter som inneholder mye fiber og de er laget på glutenfrie fullkorn havreflak, eple og bønnemel. I tillegg til å være glutenfrie er de også uten laktose og melkeprotein.
Det jeg liker så godt med Fria er at de ferskfryser sine produkter så det trenger bare en omgang i mikrobølgeovn eller i ovnen for at du får følelsen av ferske bakevarer.
Disse havrerutene er intet unntak og dessuten holder du deg mett lenge etter at lunsjen er over. Med disse i matpakken føler jeg meg trygg på at vi får i oss de næringsstoffene vi trenger for å fungere i en hektisk skole- og jobbhverdag.
Fria glutenfrie havreruter
Jeg anbefaler at du varmer de litt i ett toastjern eller i ovn før de skal brukes. Da smaker de helt ferskt og jeg tør påstå at du ikke kommer til å smake forskjell på de og på vanlig brød.
Myk eggerøre lager du slik:
- 4 egg
- 4 ss matfløte/melk
Rør godt sammen og stek røren i smeltet smør på middels varme. Salt og pepper etter smak.
Lykke til!
Pappa`n til Sevastianos
#pappautengluten #friaglutenfritt #glutenfritt #brød #laktosefritt #aktiv #matglad #pappa #utengluten #cøliaki #cøliakiforeningen #godtno #matpaabordet #nrkmat #glutenfrieprodukter #spons
One Response