Savnet en god pasta pappardelle I glutenfritt? Vi har den, og mange andre pastatyper i nettbutikken vår nå! Pappardelle er en klassisk båndpasta, ikke ulik fettuchine. Den passer til alle typer saus, men kanskje ekstra godt i en fyldig tomatsaus.
- 1 pakke pappardelle. Kokes pasta som anvist på pakken.
- 4-5 ss god olivenolje
- 1 fedd finhakket hvitløk
- 2 ss finhakkete friske urter. Gjerne basillikum.
- 1 boks hermetiske grovhakkede tomater
- 1/2 ts sukker
- 1 ss vin (eller hvitvinseddik)
- Salt/pepper etter smak
- 4 ss Parmigiano Reggiano
- Kok pasta i rikelig og lettsaltet vann, som anvist på pakken
- Varm opp olivenoljen i en panne. Tilsett hvitløk og urter. Ha i tomatene, vin og sukker. Kok videre i 15-20 minutter. Gjerne lenger om du har tid. Smak til med salt og pepper.
- Vend ferdigkokt pasta inn i sausen. Fordel på tallerkner og strø over parmesan.
Se hele utvalget til nettbutikken vår her: