Schnitzel smaker akkurat like godt med glutenfri panering, og det er akkurat like enkelt å lage! Denne paneringsmetoden anbefaler vi deg å bruke til kjøtt, kylling, fisk, scampi og grønnsaker. I den orginale oppskriften på schnitzel brukes tynne skiver med kalvefilet. Vii har rett og slett jukset litt, og brukt svin i denne oppskriften. Kjempegodt, det også!
Tilbehøret kan varieres, men sitron må serveres til. Det er også veldig godt med litt revet parmesan i melblandingen.
- 500 g svinekjøtt, skåret i tynne skiver
- 100 g lys melblanding, gjerne fra Pappa uten gluten
- 100 g pangrattato
- 1 egg
- salt & pepper etter smak. Bruk gjerne Havsalt med sitronsmak
- 1 dl solsikkeolje
- Bank kjøttet til tynne skiver. Ha pangrattato, mel, salt og peppe rpå en tallerken. Bland godt.
- Pisk egget, og vend kjøttet i melblandingen, si i egget og så tilbake i melblandingen igjen. Sørg for at mel og pangratto dekker godt.
- Varm opp oljen og stek kjøttet gyllent i noen minutter, på begge sider. Legg de over på et kjøkkenpapir for å fjerne overflødig olje.
Innlegget er merket /Annonse/ da vi har brukt annonselinker til egen Nettbutikk.
#pappautengluten #glutenfri #schnitzel #glutenfree #food #cøliaki #celiac #glutenfreefoodie #glutenfreefood