Search
Close this search box.
Pappa uten gluten
Search
Close this search box.
Glutenfri Schnitzel
Glutenfri Schnitzel

Glutenfri Schnitzel

Glutenfri Schnitzel

Schnitzel smaker akkurat like godt med glutenfri panering, og det er akkurat like enkelt å lage! Denne paneringsmetoden anbefaler vi deg å bruke til kjøtt, kylling, fisk, scampi og grønnsaker. I den orginale oppskriften på schnitzel brukes tynne skiver med kalvefilet. Vii har rett og slett jukset litt, og brukt svin i denne oppskriften.  Kjempegodt, det også!

Tilbehøret kan varieres, men sitron må serveres til. Det er også veldig godt med litt revet parmesan i melblandingen.

 

  1. Bank kjøttet til tynne skiver. Ha pangrattato, mel, salt og peppe rpå en tallerken. Bland godt.
  2. Pisk egget, og vend kjøttet i melblandingen, si i egget og så tilbake i melblandingen igjen. Sørg for at mel og pangratto dekker godt.
  3. Varm opp oljen og stek kjøttet gyllent i noen minutter, på begge sider. Legg de over på et kjøkkenpapir for å fjerne overflødig olje.

 

Glutenfri Schnitzel

Innlegget er merket /Annonse/ da vi har brukt annonselinker til egen  Nettbutikk.

 

#pappautengluten #glutenfri #schnitzel #glutenfree #food #cøliaki #celiac #glutenfreefoodie #glutenfreefood

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You Might Also Enjoy

Glutenfri cannelloni med kjøttfyll

Glutenfrie Dumlekjeks

Glutenfri sjokoladekake med godis til halloween

Glutenfrie frokostpannekaker

Cous cous salat med halloumi, rødbeter & mynte

Glutenfri grov pai med fetaost og spinat

NYHETSBREV

Skriv deg på vårt nyhetsbrev og få oppskrifter, tips og informasjon om nye produkter, tilbud og rabatter, rett i innboksen.