Det beste er selvsagt å bake hamburgerbrød fra bunnen av, men det er så digg å ha et alternativ når tiden ikke strekker til. Vi thar tatt inn disse brødene i nettbutikken , og de ble veldig godt mottatt her i huset.
4 hamburgerbrød- pappa uten gluten
- 400 g kjøttdeig el. karbonadedeig
- ½ dl melk
- 1 egg
- 1 hvitløkfedd, finhakkes
- ½ rødløk, finhakkes
- ½ ts chilipulver
- 2 ss finhakkede friske urter f.eks. timian el. persille
- salt og pepper etter smak
- 2 store poteter
- Olje til steking
- Salt og/-eller oregano etter smak
- 4 salatblad
- 4 skiver sprøstekt bacon
- 4 skiver cheddar
- 2 tomater i skiver
- ½ skivet rødløk
- 2 sylteagurker i skiver
- ¼ ts sterk sennep
- Ketsjup eller annen sterk bbq saus
- Bruk gjerne en food processor til å røre sammen alle ingrediensene til burgerne, men du klarer det også fint for hånd.
- Form burgere og stek dem i smør på høy varme på begge sider til de er akkurat så stekt som du vil ha dem. Smelt over cheddar.
- Skrell potetene å skjær opp i ønsket størrelse. Disse stekes på høy varme i en stekepanne godt dekket med olje. Oljen skal nesten dekke potetene. La potetene steke godt på begge sider sider til de før en gylden farge. Vend de ofte. La overflødig olje renne av på et kjøkkenpapir.
- Server burgere med salat, bacon, ost og fries.
#pappautengluten #glutenfrie #hamburgerbrød #glutenfritt #glutenfree #burger #bread