Glutenfrie havrecookies
Skal du bake én ting i dag, bak Glutenfrie havrecookiesmed rosiner! De smaker vanvittig godt, og de er veldig enkle å lage. Anbefaler deg å lage nok, for disse forsvinner veldig fort.
18-20 cookies
- 110 g romtemperert smør
- 50 g brunt sukker
- 1 egg
- 75 g Lys melblanding- pappa uten gluten
- 175 g glutenfrie havregryn
- 1 ts vaniljesukker
- 2 ts bakepulver
- 1/2 ts kanel
- 70 g rosiner, bløtlegges 10-15 minutter i kaldt vann
- Forvarm ovnen 175 °
- Rør smør og sukker luftig. Tilsett egg, visp det godt inn, og bland in mel, havregryn, vaniljesukker, bakepulver og kanel. Vend inn rosiner.
- Dekk 2 stekebrett med bakeark. Bruk en spiseskje til å ta opp deig i passe mengde. Kjeksene skal være på størrelse med en sprettball. Legg de på stekebrettet med litt avstand fra hverandre.
- Stek cookies i cirka 15 minutter, avkjøl på rist.
Glutenfrie havrecookies
*Dette innlegget er merket annonse da vi har brukt lenke til Pappa uten gluten´s egne produkter i oppskriften.
Vi i Pappa uten gluten har også gitt ut fire bøker med glutenfrie oppskrifter og gode tips til hvordan du lykkes med glutenfrie mat og bakst. Link til alle bøkene våre finner du her:
Bakeboka; Den store glutenfrie bakeboka
Kokeboka; Den store glutenfrie kokeboka
Brødboka; Den store glutenfrie brødboka
Juleboka; Juleboka
#pappautengluten #glutenfri #havrecookies #glutenfritt #aktiv #trening #familie #pappa #utengluten #mat #matblogger #cøliaki #godtno #marathon #runner #glutenfree #food #pastry #baking #celiac #oatmealcookies #cookies #oatmel