I dag deler jeg en “gammel” oppskrift på verdens beste, glutenfrie ostehorn.
Disse er perfekt som tur/reisemat, og i matpakken. Og de blir bare bedre og bedre for hver gang jeg lager de. De er veldig enkle å lage og deigen er også enkel å jobbe med. I tillegg smaker de godt:)
Oppskriften finner du her
Lykke til!
#pappautengluten #kapersoliven #glutenfrie #horn #aktiv #matglad #pappa #utengluten #cøliaki #cøliakiforeningen #allersglutenfritt #matprat #matstart #glutenfri #kosthold #matbloggsentralen #godtno #nrkmat #marathon #running #daddy #cooking #glutenfree #food #celiac
9 Responses
Disse vil jeg prøve:) Hvordan bør de oppbevares for å holde de så ferske som mulig? Er de fortsatt gode om de fryses?
Hei,
De anbefales ja:) Ikke noe problem å fryse etter steking, men bør varmes litt i ovnen ikke bare tine da de smaker best nystekt!
Knallgodeer nettopp ferdig med å steike ein dobbel porsjon til mine to med cøliaki. Dei er like gode som dei med glutenFantastisk deig å jobbe medDet blir nok to glade i morra til frokost når dei våkner til ferske hornmen no i natt så koser eg meg prøvesmaking
Så utrolig hyggelig å høre! Blir så glad for tilbakemeldinger:) God jul til dere alle!
Min mann og datter blei overbegeistra over horna, disse kommer til å bli laga ofte no :)) God Jul til dere og 🙂
Hei.
Jeg har nettopp firsøkt denne.
Jeg syns deigen henger dårlig sammen. Er det riktig?
Nei, denne skal være veldig enkel å jobbe med om du har fulgt oppskriften slavisk. Sjekk ut flere tips for å lykkes med glutenfri bakst, på bloggen eller i bøkene våre.