Glutenfrie vafler smaker akkurat like godt som vanlige vafler! Det skal i hvert fall godt gjøres å smake forskjell. Vafler er godt med mange forskjellige toppinger, men her i huset er vi svake for friske bær, gresk yoghurt og gresk honning på våre. I dag er det ikke bare den store vaffeldagen, det er også Hellas sin nasjonaldag, og hva passer ved da bedre enn å toppe sine vafler med nettopp gresk yoghurt og gresk honning?
Porsjoner: 8 vafler – Rask å lage
- 3 egg
- 1 ss sukker
- 3 ½ dl melk
- 4 dl glutenfri lys melblanding- pappa uten gluten
- 2 ts bakepulver
- 2 ss smør til steking
- Pisk sammen egg og sukker før du blander inn melk. Tilsett de tørre ingrediensene og rør til du får en glatt og fin vaffelrøre.
- Røren skal stå og svelle i cirka 15 minutter før du steker vaflene gylne i et vaffeljern.
- Server nystekte vafler med bær, yoghurt og honning.
#våffeldagen #pappautengluten #glutenfrie #vafler #glutenfritt #cøliaki #glutenfree #celiac #waffles #greek #nationalday #greek #honey