Noen dager holder det i massevis med en gresk salat til lunsj eller middag. Tradisjonelt er den med tomater, agurk, rødløk, oliven og feta toppet med olivenolje og oregano, men vi tar også ofte med litt ruccola i vår. Server gjerne med godt brød til som du dypper i god olivenolje. Vi har brukt olivenolje og oregano fra egen nettbutikk, og de er selvsagt produsert i Hellas. Så stolt av denne serien!
- 3 modne tomater, i biter
- ½ agurk, i biter
- ½ rødløk, i ringer
- ½ paprika, i skiver
- 1 neve ruccola (kan sløyfes)
- 100 g ekte fetaost, i skiver
- 1 ss kapers
- 8 oliven
- 2 ss Extra virgin olivenolje
- ½ ts oregano
- 1 klype havsalt
- Legg ruccola i en salatbolle. Ha tomater, agurk, løk og paprika over i bollen.
- Topp med feta, kapers og oliven. Ha over godt med olivenolje og dryss over oregano og salt.
#pappautengluten #gresksalat #gresk #salat #glutenfri #vegetar #fetaost #feta #glutenfritt #cøliaki #greek #salad #greeksalad #greek #marathonrunner #chef #grulenfree #food #vegetarian #food #celiac