Havrebrødet fra Fria glutenfritt er godt brukt her i huset. Ikke bare fordi vi har et samarbeid med Fria, men fordi det både smaker veldig godt og i tillegg er veldig næringsrikt! Ikke så rart at dette brødet er bestselger på markedet! Vi lager ofte toast med det (Sevastianos sin favoritt), men i dag har vi poppet det med grønt i form av pesto, lun spinat, avokado, feta, agurk og bønnespirer. Perfekt til helgebrønsjen!
- 8 skiver Fria glutenfritt havrebrød
- 1 ss olivenolje
- noen dråper sitronsaft
- 100 g spinat
- 4 ss pesto
- 1 avokado i skiver
- 100 g feta, skives
- 1/2 agurk i skiver
- 30 g bønnespirer
- Legg brødet i et toastjern. Stek gyllent.
- Stek spinaten myk i olivenolje. Tilsett noen dråper sitronsaft.
- Smør pesto på alle skivene og legg spinat, avokado, feta, agurk og bønnespirer lagvis på fire av skivene. “Lukk” sandwichene med resten av skivene.
#pappautengluten #friaglutenfrittnorge #friaglutenfritt #grønn #lunsj #lunsjtips #brønsj #matpakketips