Glutenfri pasta med oksekjøtt, friske urter og fløte er noe av det beste jeg vet! Denne retten kan du lage i en rask versjon, men bruk gjerne litt tid på sausen en dag du har god tid. Den kan nemlig koke en stund. I en hektisk hverdag er det ikke alltid tid til det så du skal få den raske versjonen av meg i dag.
Tilberedningstid: Under 30 minutter
4 porsjoner
Ingredienser:
- 1 pk valgfri pasta
- 300 g oksekjøtt. Kjøp gjerne i strimler. Du kan også fint bytte ut okse med svin, kylling eller grønnsaker.
- 1 boks fløte
- 150 g skivet sopp
- 1 fedd hvitløk
- 1/2 dl vin (kan sløyfes)
- 3-4 ss smør til steking
- 1 neve friske urter som basillikum, rosmarin , persille eller oregano
- salt/pepper etter smak.
- 4-5 ss revet parmesan til topping
Kok pasta som anvist på pakken.
Start med å strø salt og pepper over kjøttet. Ha smør i pannen å fres kjøttet og soppen til soppen er gylden, og kjøttet nesten gjenomstekt. Tilsett friske urter (og vin), sett på lokk på pannen og la det koke på middels varme. Tilsett fløten og la det koke videre i ett par minutter til.
Hell vannet av pastaen og fordel pasta og saus på en tallerken. Dryss over revet parmesan.
Lykke til!
Pappa´n til Sevastianos
#pappautengluten #glutenfree #pasta #aktiv #matglad #familie #pappa #utengluten #cøliaki #cøliakiforeningen