Search
Close this search box.
Pappa uten gluten
Search
Close this search box.

/Reklame BFree/

Disse pitabrødene fra BFree er perfekt til å fylle med noe godt på kjøttfrie dager. Vi har bestemt oss for flere plantebaserte dager her i huset og da er denne oppskriften perfekt.

Ingredienser:

  • 1 pk pitabrød fra BFree
  • 1 pose feldsalat eller ruccula
  • Artisjokk dipp
  • Røde bønner eller kikerter
  • Noen ss olivenolje
  • Salt og nykvernet pepper etter smak

Varm pitabrød som anvist på pakken. Legg bønnene i en skål med litt olivenolje , krydre med salt og pepper.

Fyll pitabrød med bønner, salat og artisjokkdip.

Oppskrift på artisjokkdip finner du her.

#pappautengluten #vegansk #vegetar #kjøttfrimandag #artisjokk #dip #trening #kosthold #familie #pappa #utengluten #cøliaki #matbloggsentralen #godtno #marathon #runner #dad #cooking #glutenfree #food #celiac #meatfreemonday #vegetarian #vegan #recipe

2 Responses

  1. Hvor kjøper du pitabrødene? Har ikke sett noen butikker annet enn i Sverige som har disse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You Might Also Enjoy

Glutenfri cannelloni med kjøttfyll

Glutenfrie Dumlekjeks

Glutenfri sjokoladekake med godis til halloween

Glutenfrie frokostpannekaker

Cous cous salat med halloumi, rødbeter & mynte

Glutenfri grov pai med fetaost og spinat

NYHETSBREV

Skriv deg på vårt nyhetsbrev og få oppskrifter, tips og informasjon om nye produkter, tilbud og rabatter, rett i innboksen.