/Reklame/
Disse glutenfrie blåbær/ sitron muffins med quinoa MÅ du prøve. Vi laget disse til photoshooten for den nye glutenfrie serien til Helios og de ble en stor hit hos både store og små matelskere. Anbefales virkelig!
- 1 kopp quinoa mel Helios
- 1 kopp universalmiks Helios
- 1/2 kopp sukker
- 3 ts bakepulver
- 1 klype salt
- 1/2 kopp olje
- 1 kopp melk
- 2 egg
- 1 ts vanilje
- 1 ts revet sitronskall
- 2 kopper friske eller frosne blåbær
Bland de tørre ingrediensene sammen i en bakebolle. Pisk egg og ha i melk, olje, vanilje og revet sitronskall. Vend i de tørre ingrediensene. Rør godt før blåbærene vendes forsiktig inn. Ha røren over i muffinsformer og stek de på 180 grader i ca 20 minutter.
Avkjøles på rist
Dryss over melis og pynt med friske bær.
Quinoamel fra Helios
Flere oppskrifter, produkter og tips fra Helios finner du her.
Du kan også følge pappa uten gluten og Helios på Instagram for daglige oppdateringer.
#pappautengluten #helios #samarbeid #aktiv #glutenfri #matglad #pappa #utengluten #cøliaki #glutenfritt #kosthold
One Response
Hei! Tusen takk for en fin nettside. I oppskriften «Quienoamuffins med blåbær» bruker du «en kopp» hva tilsvarer dette/eller betyr dette?