En god glutenfri ravioli står høyt på listen over favorittmiddagene til Sevastianos.
Vi lager den selv fra bunnen av for da smaker den aller best!
Det som er så fint er at du kan fylle den med akkurat det du vil og med en digg pastasaus til har du den ultimate middagen. Denne står ganske høyt på min liste over favorittmat også.Det tar litt tid å lage, men det er det verdt!
Grunnoppskrift og fremgangsmåte på pasta finner du her
Vi laget disse med bacon, ost, ricotta og sprøstekt bacon, og toppet det hele med en fyldig tomatsaus.
Fyll:
- 1 egg
- Revet ost
- Ricotta
- Sprøstekt bacon i terninger
Bland sammen til en jevn og fin masse.
Du kan lage pastaen formet som sirkler eller firkanter. Bruk gjerne et glass eller en kjeksform som utstikker. Trykk de ned langs sidene med en gaffel for å “lukke” de helt.
Lykke til!
#pappautengluten #denstoreglutenfriebakeboka #glutenfri #ravioli #trening #familie #pappa #utengluten #cøliaki #godtno #marathon #running #glutenfree #dad #theglutenfreedad #cooking #italian #glutenfree #homemade #pasta #celiac #cookbook #foodblogger
One Response
Hei, har dere erfaring med å fryse ferdig fylt ravioli? Jeg får gjerne litt til overs, og jeg synes ikke det holdt seg så godt i kjøleskapet (ukokt), da gikk deigen i oppløsning. Bør jeg heller koke alt og så varme det opp? Eller koke raviolien og så fryse den? Det hadde vært kjekt å kunne lage en stor porsjon og ha ferdig hjemmelaget fast food i fryseren. Takk for fine oppskrifter!