Pasta er ikke en av de tingene du trenger å savne selv om du må spise glutenfritt. Du lager nemlig minst like god pasta ( og egentlig det meste avannet også) selv om det må være glutenfritt.
Dette er en enkel og digg vegetar pastarett som du lager på under 30 minutter.
Ingredienser:
- Glutenfri valgfri pasta. Anbefaler tagliatelle fra Barilla.
- 1 bunt asparges
- 300 g aromasopp i skiver
- 1 fedd finhakket hvitløk
- 1 neve finhakket persille
- 50 g smør
- 2 ss olivenolje
- 1 ss revet sitronskall
- Havsalt / nykvernet pepper etter smak
- Noen blader frisk basilikum
- Revet parmesan til topping
Kol pasta som anvist på pakken.
Stek sopp og asparges myke i smør og olivenolje. Ha i persille og sitronskall og la det steke videre på lav varme. Bland inn pasta, topp med revet parmesan og basilikum før servering.
Flere pastaoppskrifter finner du på Pappa uten gluten
.
#pappautengluten #glutenfri #pasta #tagliatelle #vegetar #denstoreglutenfriebakeboka #aktiv #trening #maraton #pappa #familie #utengluten #cøliaki #godtno #glutenfree #italianfood #vegetarian #pasta #foodblogger #cookbook #marathon #runner #food #celiac