En enkel og god pasta trenger ikke være så veldig komplisert. Med litt pesto og parmesan kommer du langt. Men med kjøttdeig sanker du flere #pappapoeng. Jeg er tilhenger av god mat som går litt fort å lage på hverdagene og dette er en sånn rett.
Du trenger:
- 1 pakke glf spagetti/ pasta
- 500 gr kjøttdeig
- 1/2 løk
- 1 fedd hvitløk
- 4-5 modne tomater eller 1 boks
- 1 neve basillikum
- 4-5 ss revet parmesan
- 4-5 cherrytomater
- Salt/pepper
- 2 ss olivenolje
Start med å brune kjøttdeigen i pannen i olivenoljen. Kjør tomater, løk, hvitløk og basilikum i en blender/ mikser og tilsett i kjøttdeigen. Kokes på svak varme i ca 20 min.
Kok pasta. Bruk mye vann og salt i kjelen. Glutenfri pasta har en tendens til å klistre seg sammen, så rør ofte. Følg koke-instruksene på pakken.
Hell av vannet og server pastaen med kjøttsaus, parmesan og cherrytomater.
Lykke til!
Pappa’n til Sevastianos
#pappautengluten #kapersoliven #pasta #italiensk #mat #aktiv #matglad #pappa #utengluten #matbloggsentralen3godtno #allersglutenfritt #cøliaki #cøliakiforeningen #marathon #running #daddy #theglutenfreedad #cooking #homemade #glutenfree #food #celiac