Glutenfrie bringebærmuffins
Glutenfrie bringebærmuffins som er like enkle, eller enda enklere enn de du kjøper på pose? Og som smaker knallgodt! Da skal du prøve disse! Du heller bare alle ingrediensene bortsett fra bringebær, i en bakebolle og rører godt, fordeler de i muffinsformer og steker de. Enklere blir det nesten ikke. Du kan bruke samme røren å tilsette blåbær, revet sitron eller appelsinskall eller sjokolade i.
Besøk også vår nettbutikk for flere spennende nyheter!
- 150 g lysmelblanding- pappautengluten
- 1 ts (6 g) bakepulver
- 70 g sukker
- 30 g smeltet smør
- 1 dl melk
- 2 egg
- 80 g frosne bringebær
- 1 ss siktet melis til topping
- Forvarm oven til 170 °C.
- Smelt smøret. Avkjøl.
- Bland alle ingrediensene, bortsett fra bringebær, i en bakeboller og pisk godt til en jevn og fin røre.
- Tilsett frosne bringebær og vend dem inn med en spatel.
- Fordel røre i 8 små eller 6 store muffinsformer.
- Stek muffinsene i 25 minutter.
- Avkjøl på rist og sikt over melis.
Glutenfrie bringebærmuffins
Glutenfrie bringebærmuffins
*Dette innlegget er merket annonse da vi har brukt lenke til Pappa uten gluten´s eget mel i oppskriften på fylte crêpes med ost og skinke.
Vi i Pappa uten gluten har også gitt ut fire bøker med glutenfrie oppskrifter og gode tips til hvordan du lykkes med glutenfrie mat og bakst. Link til alle bøkene våre finner du her:
Bakeboka; Den store glutenfrie bakeboka
Kokeboka; Den store glutenfrie kokeboka
Brødboka; Den store glutenfrie brødboka
Juleboka; Juleboka
#pappautengluten #glutenfri #glutenfritt #bringebær #muffins #aktiv #familie #pappa #utengluten #cøliaki #marathon #runner #glutenfree #food #muffin #celiac