Search
Close this search box.
Pappa uten gluten
Search
Close this search box.

Dette er en veldig enkel oppskrift på baguetter. Den ble til i mangel på flere ingredienser, og den er laget på flere typer melrester vi hadde stående i skapet.

Mange spør om dette med mel i oppskrifter. En god regel er at jo grovere eller mer fiberrikt mel du bruker jo mer væske trenger du. Når vi skriver lyst mel i oppskriften er det viktig at du bruker en lys type mel og ikke bruker et grovere. Da må du i hvertfall justere med mer væske og du vil antageligvis ikke få samme resultatet.

I går ønsket Sevastianos seg hjemmelagde baguetter til rekene, da var det bare å sette i gang.

Som sagt dette er denne oppskriften laget på “slump” og forskjellige melrester men du finner flere oppskrifter på Baguetter her

.

#pappautengluten #glutenfrie #baguetter #glutenfri #trening #familie #pappa #utengluten #cøliaki #godtno #marathon #runner #daddy #cooking #glutenfree #baguettes #bread #foodblogger #coockbook #celiac

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You Might Also Enjoy

Glutenfri cannelloni med kjøttfyll

Glutenfrie Dumlekjeks

Glutenfri sjokoladekake med godis til halloween

Glutenfrie frokostpannekaker

Cous cous salat med halloumi, rødbeter & mynte

Glutenfri grov pai med fetaost og spinat

NYHETSBREV

Skriv deg på vårt nyhetsbrev og få oppskrifter, tips og informasjon om nye produkter, tilbud og rabatter, rett i innboksen.