Jeg elsker grissini. Særlig til tapas og gode oster. Jeg har vært så heldig å få teste ut noen av miksene til Det glutenfrie verksted og i dag har jeg brukt pizzabunn-miksen til å lage grissini. De ble kjempegode og deilig sprø.
Bak ut som det står på pakken. La de heve i ca 20 minutter under ett kjøkkenhåndkle. Del deigen i like emner å rull deretter ut lange tynne stenger.
Pensle grissiniene med vann og strø over sesamfrø/ valmuefrø/ havsalt/ oregano og/-eller parmesan. Du kan også pensle de med god olivenolje, de blir ikke like sprø, men smaker like godt, hvis ikke bedre.
Stek i ca 12-15 min på 240c på ett stekebrett penslet med olje
Tips: Ha 3 ss parmesan i deigen for ekstra god smak
Glutenfri grissini
Glutenfrie grissini
Det glutenfrie verksted
Jeg anbefaler deg å prøve ut denne miksen, og flere tips til hvordan du kan bruke bakemiksene til Det glutenfrie verksted finner du her
Lykke til!
Pappa´n til Sevastianos
#pappautengluten #kapersoliven #detglutenfrieverksted #glutenfri #grissini #aktiv #matglad #pappa #utengluten #cøliaki #cøliakiforeningen #godtno #matprat #matbloggsentralen #marathon #running #daddy #cooking #glutenfree #homemade #food #breadsticks #celiac