Glutenfrie pannekaker à la Sevastianos
Glutenfrie pannekaker à la Sevastianos. Sevastianos sitt skoleprosjekt var å lage pannekaker, og derfor startet dagen med verdens beste pannekaker à la Sevastianos. Glutenfrie pannekaker sverger vi til minst en gang i løpet av helgen, og da bruker vi veldig ofte denne oppskriften.
Glutenfritt mel
Vi bruker nå kun eget mel i oppskriftene våre, Pappa uten gluten, glutenfritt mel , men dette utelukker ikke andre melsorter dersom du har de stående.
Nettbutikk
Vi har også en nettbutikk med en mengde glutenfrie varer. Se hele utvalget av glutenfrie produkter her.
Ingredienser
- 3 egg
- 3 dl Pappa uten gluten- lys melblanding (Grovt mel kan også benyttes men da trenger du litt mer væske i røren)
- 1/2 ts salt
- 1 ss sukker
- 4 dl melk
- litt smør til steking
- Visp sammen egg og sukker. Ha i mel og salt. Rør godt. Ha i melken og rør til du har en jevn og fin røre.
- Varm opp smøret i en stekepanne. Stek pannekakene gylne. Pannekakene snus når de har fått en fin og gyllen farge.
- Server nystekte pannekaker med sjokoladepålegg , syltetøy elle friske bær.
*Dette innlegget er merket annonse da vi har brukt lenke til Pappa uten gluten´s eget mel i oppskriften på glutenfritt brioche hamburgerbrød.
Vi i Pappa uten gluten har også gitt ut fire bøker med glutenfrie oppskrifter og gode tips til hvordan du lykkes med glutenfrie mat og bakst. Link til alle bøkene våre finner du her:
Bakeboka; Den store glutenfrie bakeboka
Kokeboka; Den store glutenfrie kokeboka
Brødboka; Den store glutenfrie brødboka
Juleboka; Den store glutenfrie julebakeboka
#pappautengluten #denstoreglutemfriebakeboka #barnaskjøkken glutenfrie #pannekaker #glutenfri #aktiv #trening #familie #pappa #utengluten #cøliaki #godtno #marathon #running #dad #cooking #glutenfree #foodblogger #cookbook #breakfast #pancakes #celiac