Disse glutenfrie rundstykkene har vi laget flere ganger med like stor suksess hver gang! Nå er det vinterferie i store deler av landet, og hvorfor ikke overraske med disse til frokosten eller skituren?
Rundstykkene er basert på oppskriften du finner under, men denne gangen brukte vi det vi hadde av melrester i huset. Altså ingen grunn til ikke å teste denne oppskriften med ulike meltyper. Bare husk at jo grovere mel, jo mer væske trenger du. Blir deigen for hard tilsetter du litt vann/melk og blir den for tynn/klissete tilsetter du litt mere mel. Det viktige er blandingsforholdet mellom vått og tørt så du kan bruke det du har tilgjengelig. Husk at det er bedre at deigen er klissete før heving enn for kompakt.
Dersom du ikke tar sjansen på å blande forskjellige typer mel, følger du bare oppskriften under:
Glutenfrie rundstykker på 1-2-3
#pappautengluten #denstoreglutenfriebakeboka #glutenfrie #rundstykker #matpakke #vinterferie #glutenfri #trening #familie #pappa #utengluten #godtno #allersglutenfritt #marathon #running #dad #glutenfree #food #bread #coeliac #foodblogger #cookbook