Glutenfri club sandwich er ikke vanskeligere å lage enn en “vanlig” club sandwich. Dette er en skikkelig god lunsj-klassiker og den faller i smak hos både store og små matelskere. Det serveres ofte med sprø fries til. Vi brukte et ferdigbrød i denne, men hvis du vil lage ditt eget toastbrød/ loff til finner du oppskriften her.
Vi brukte løvtynn skinke i, men du kan også bruke kalkunfilet eller kyllingfilet som er det vanligste.
Ingredienser:
- 2 ss smør
- 4 salatblader
- 4 skiver løvtynn skinke, kylling eller kalkunfilet
- 4 skiver ost
- salt/ pepper etter smak
- 4 skiver bacon
- 4 ss majones
- 2 ss sennep
- 1 tomat skåret i skiver
- 6 brødskiver / toastbrød
Start med å steke bacon i smøret og riste brødet. Brødet kan også stekes i pannen i litt smør for ekstra smak og sprøhet. Bland majones og sennep og smør det på skivene. Etterpå legger du ingrediensene lagvis i brødene (en skive skal være i midten)og deler de i to.
#pappautengluten #glutenfri #clubsandwich #lunsj #aktiv #trening #familie #pappa #utengluten #cøliaki #matbloggsentralen #godtno #marathon #runner #glutenfree #food #celiac #foodblogger #cookbook