Search
Close this search box.
Pappa uten gluten
Search
Close this search box.
Tzatsiki
Tzatsiki

Tzatsiki

Hvis du har vært i Hellas har du sikkert smakt tzatziki. Det serveres ofte som meze (småretter) eller som tilbehør til stekte grønnsaker, kjøtt eller fisk. Et must til gresk mat.

Ingredienser:

  • Gresk yoghurt. Bruk gjerne tyrkisk også. Jo tykkere den er, jo bedre smaker det:)
  • 2 fedd hvitløk
  • 1/2 revet agurk
  • 1/2 -1 ts sitronsaft
  • Salt/ pepper

Riv agurken på ett rivjern å sil ut saften. Bland alle ingrediensene sammen. Settes kaldt i 1 time eller mer. Dette er for at smaken skal sette seg skikkelig.

Tzatsiki

#denstoreglutenfriebakeboka #pappautengluten #glutenfri #gresk #tzatsiki #aktiv #mat #familie #pappa #utengluten #cøliaki #marathon #runner #daddy #glutenfree #food #celiac #greek #cooking #greekfood

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You Might Also Enjoy

Glutenfri cannelloni med kjøttfyll

Glutenfrie Dumlekjeks

Glutenfri sjokoladekake med godis til halloween

Glutenfrie frokostpannekaker

Cous cous salat med halloumi, rødbeter & mynte

Glutenfri grov pai med fetaost og spinat

NYHETSBREV

Skriv deg på vårt nyhetsbrev og få oppskrifter, tips og informasjon om nye produkter, tilbud og rabatter, rett i innboksen.